ПорохіКо

Объявление

Допоможемо тваринам. https://www.animalprotect.org/ Кому небайдуже - звертайтесь в ПП

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Вредные привычки

Вредные привычки

Сообщений 61 страница 90 из 125

Опрос

Курили ли вы когда-то?
Да, и сейчас курю

25% - 4
Да, один раз в жизни

25% - 4
Нет, но очень хочу

0% - 0
Нет, и даже не хочу

50% - 8
Голосов: 16

61

Знаете, а помоему, курение вообще не такая уж и серйохздная проблема! а некоторым людям оно даже помогает в очень тяжолых ситуациях! Я не считаю, что люди которые курят-другие, а уж тем более, что это зло!!

0

62

Так. во первых, привычки у меня нет и я сам спокойно регулирую когда курить, а когда нет. И чем же оно помогает в тяжелых ситуациях? Точнее помогает, но ты мне опишы чем, просто может оно действует по-разному

0

63

Vlast написал(а):

я сам спокойно регулирую когда курить

ты же говорил что уже не регулируеш????

0

64

Не понял, когда? Я могу курить, могу и не курить. Конечно охота вернуться, но не изза физических моментов

0

65

А вот Стасик, докажи всем, что ты сильный человек! Возьми - и брось курить!

0

66

Маринка написал(а):

А вот Стасик, докажи всем, что ты сильный человек! Возьми - и брось курить!

ООООооо... це діло!!! Взяти і кинути!!! Молодець Маринка, правильно!!! КИДАЙ-КИДАЙ-КИДАЙ-КИДАЙ-КИДАЙ-КИДАЙ-КИДАЙ-КИДАЙ...

0

67

Playgirl написал(а):

Я не считаю, что люди которые курят-другие, а уж тем более, что это зло!!

Можеш не вважати, можеш пожовтіти, попсувати собі зуби, зіпсувати собі здоров"я, тхнути скільки влізе, народжувати хворих дітей скільки душа забажає.... Але "ПРОПАГАНДУ" свою (я маю на увазі не тільки форум) залиш при собі будь ласка!!!

0

68

2 Чорнобрива
Та ладно, зачем так резко? Это ее мнение.
2 Маринка
Мне это нравиться. Зачеммне себя перебаривать. Я б доказывал какую-то силу если б мне действительно сейчас надо было бы бросить. А так просто, нет.

0

69

Ця різкість заснована на реальних фактах і подіях, так що я за свої слова відповідаю.

0

70

KaZantip z);)7 написал(а):

ООООооо... це діло!!! Взяти і кинути!!! Молодець Маринка, правильно!!! КИДАЙ-КИДАЙ-КИДАЙ-КИДАЙ-КИДАЙ-КИДАЙ-КИДАЙ-КИДАЙ...

он не бросит!

0

71

ага, я мрачный

0

72

Стас, ты говоришь что тебе нравится курить. А чем именно?? Дымом,вкусом или еще чем-то.

0

73

Вкусом и ощущением. Ты ведь пробовала парламент?

0

74

Да, єто фигня!

0

75

:lol:  :lol:  :lol: Ты смеешся? А что не фигня, "гламур" за 3гр. пачка?

0

76

Vlast написал(а):

Вкусом и ощущением. Ты ведь пробовала парламент?

Маринка написал(а):

Да, єто фигня!

Vlast написал(а):

Ты смеешся? А что не фигня, "гламур" за 3гр. пачка?

Ну, люди, ви мене вбиваєте...ви ше б дегустацію влаштували,млін...
чесно,моє ставлення до паління негативно-співчутливе...звичайно, то не є глобальною проблемою людства...але ж,якщо то не приносить ніц позитивного, то сенсу починати? а тут є два моменти: або людині просто цікаво спробувати--така собі жага відчути,як то воно... така людина пробує за власною волею...її ніхто не примушує. Тому така людина просто свідомо робить крок до того, щоб труїти себе...А це,як на мене,безглуздо, оскільки людина,котру ніхто не примушує починати палити, має можливість замислитись, що ж таке паління? І якщо замислиться, то чудово зрозуміє, що паління- то не є палочка-виручалочка,яка бодай чимось допоможе в житті, то ж є просто тимчасове почуття власної свободи ( перш за все від суспільства, бо ж воно ТАК негативно ставиться до курців...то є типу протестом проти світу...можливо, тому паління починається в підлітковому віці) А у розумної людини ( не забуваймо що ми таки Homo sapiens) є інші можливості відчути свободу і довести світу свою значущість...тому до таких курців у мене негативне ставлення...
Що ж до співчутливого, то воно з'являється у мене до тих людей, котрі ДАЛИ себе змусити почати ( бо опиратись можна завджи...і якщо ти справді не хочеш, то ніхто тебе не змусить) або ж до тих людей, котрі розуміють шкідливість паління,але не ХОЧУТЬ взяти себе в руки і кинути...такі люди гідні співчуття...та інколи допомоги ( в тому разі, коли бажання є,але вже є залежність,яку не так легко,але МОЖНА побороти,головне бажання і готовність визнати свою залежність)...
і на останок
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я попереджує:
Куріння призводить до раку легень
Куріння призводить до імпотенції
Курінн призводить до захворювать дихальної та серцево-судинної систем
Тож,вибір за вами...Амінь

0

77

Квіто4кіна
Мрачно,но как говорит мой знакомый "зато про войну"

0

78

2 Квіто4кіна
Хочешь я буду отдавать тебе пустые пачки, а ты будешь переписывать с них предупреждения минздрава? :D

0

79

Vlast написал(а):

Ты смеешся? А что не фигня, "гламур" за 3гр. пачка?

Стас, я вообще ничего не говорю. Как по мне, то это все фигня!!! И вообще я не курю!

0

80

Я скорее покуриваю, чем курю. Иногда можно и выкурить сигаретку-другую, но не часто.

0

81

HeLL написал(а):

Квіто4кіна
Мрачно,но как говорит мой знакомый "зато про войну"

гггг...прорвало шо називається))) хоча принаймні конструктивно і по сабжу

Vlast написал(а):

2 Квіто4кіна
Хочешь я буду отдавать тебе пустые пачки, а ты будешь переписывать с них предупреждения минздрава?

нєа,дякую,О великодушний, залишай їх собі на пам'ять...колись порахуєш скільки цигарок ти викурив і скільки конів ти вбив в собі))) так один мій знайомий робив...так там цілий табун пагіб бєзславной смєртью...ото буде тобі на пам'ять про власні легені :P

0

82

Курить вредно, пить противно, а умирать здоровым жалко. Избито, но с определенной верной логикой

0

83

Vlast написал(а):

Курить вредно, пить противно, а умирать здоровым жалко. Избито, но с определенной верной логикой

ггг...ти так любиш чорний гумор? анумо покажи мені людину котра в наш час( хай навіть і не палячи, і не пиячачи) померла цілком здоровою?

0

84

Квіто4кіна
в наше время это не возможно,у кого нибуть обязательно какая нибуть зараза есть(

0

85

Правильно, коть..отож і я про то...і питається, нашо труїти себе додатково?

0

86

А какая разница, год больше, год меньше?

0

87

Vlast
большая!!!Не было б тебя в 2005 году,не узнал бы кто станет президентом!(ладно это шутка)
ты как-то не цениш жизнь!!Что жить перехотелось????

0

88

Vlast написал(а):

А какая разница, год больше, год меньше?

ти зараз готовий померти?

0

89

Сейчас нет, но я пытаюсь воспитать свое отношение к смерти. Почему сейчас, мы говорим о том, что человек проживет 60 или 61, 70 или 72. Чесно говоря я бы не хотел дожить до 100.

0

90

Vlast
чего?
Ты б был бы долгожителем страны!

0

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Вредные привычки