ПорохіКо

Объявление

Допоможемо тваринам. https://www.animalprotect.org/ Кому небайдуже - звертайтесь в ПП

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Чтиво! Кому що?

Чтиво! Кому що?

Сообщений 31 страница 60 из 60

31

Виктор Суворов это наполовину историк, наполовину балабол, притом науке еще не извесно, чего в нем больше. Придумывать самые фантастические вещи о войне может каждый, это как модный боевик, но мы ищем достоверность

0

32

Ой,не надо умничять!Это ты что-то разбалаболился!

-1

33

Катя, хочешь со мной поспорить на тему истории? Думаешь я не знаю что говорю? С меня хватило тех заявлений что Сталин и Гитлер были тайными союзниками и т.д и т.п. Я ненавижу клевету на тему войны, та и на всю советскую эпоху. И не потому что она мне нравиться, а потому что глупо отрекаться и выдумывать свое прошлое

0

34

Стас, боротьба за справедливість- то дуже похвально, але не по темці:література моє право на художній вимисел.
Катя,він висловив свою думку про письменника,який тобі,як ти казала, байдужий.якщо хочеш заперечити чиїсь думки-заперечуй там,де ти обізнана і по факту
Отже, Катя і Стас, припиняйте флудякати, бо буде ваша адмінка злісною чортячкою :girldevil:

0

35

Алина, ты ошибаешься. Суворов пишет документальную литературу, то есть он обязан писать правду , а не фантазировать на тему очередной фантастической нибылицы. А поспорить на тему литературы помоему можно именно в этой теме.

0

36

Ну...не знаю Стас...я прочитав...мені сподобалось...сподобалось, як автор описував людей...хоть і видуманих, по твоїм словам...сподобалось, як він детально все розповідав...я розумію, що, типу, він "спаплюжив" історію...але для мене нічого не змінилось...як все було, так і залишилось...

Отредактировано KaZantip z);)7 (2007-08-28 12:50:32)

0

37

Бодя, ты просто не смотришь в корень этой проблемы. Мы узнали про ВОВ от наших родителей, дедушек и бабушек и т. д. Они то поколение для которых война была не в таком далеком прошлом, как для нас. Но они передали нам то уважение и те чуства, котороые живут в них, ту память. Мы знаем про войну почти от первоисточника, и мы можем приблизительно различит, что бред, а что нет. А нашим детям это будет сложнее. Для них вторая Мировая будет тем же, что и для нас Первая. Они будут узнавать о ней не только от нас, но и из литературы и других источников. И я не хочу что в будушем вместо нормальной истории люди думали что все було так. как об этом пишут некоторые автора( не будем тыкать пальцами). Даже нам уже начинают пудритьпозги по некоторым вопросам из недавнего прошлого, а что будет в будущем?

0

38

ну, войну и мир я года два назад прочитал, Петра же первого еще раньше....
Кстати, кто-то Фенимора Купера читал???
я лет 5-6 назад прочитал  - до сих пор забыть не могу.

З.Ы.
Стас, ну вот и я....
Злой ты. в асю не выходиш...
как там тренька?
пиши в асю.

0

39

Vlast написал(а):

И я не хочу что в будушем вместо нормальной истории люди думали что все було так. как об этом пишут некоторые автора( не будем тыкать пальцами). Даже нам уже начинают пудритьпозги по некоторым вопросам из недавнего прошлого, а что будет в будущем?

Стас,історію треба вчити з історичних джерел,а не з літератури--це по-перше.ти ж сам сказав, що він наполовину історик,наполовину -балабол.так от я його знаю,як письменника(може оте"балабол" і є для тебе синонімом цього слова?"
по-друге--твої гнівні крики про викривлення фактів в темі про літературу просто марні,бо література не має просто відображати дійсніть,вона має бути під таким кутом,котрий би розкривав щось більше,аніж просто хронологію подій.згадай купу фільмів і книжок на історичну тему.всі вони мають історію лише за основу,а в суті-дещо більше.
і по-третє,розумна людина буде вірити тільки тому, що їй підтверджують документи,а не тому що їй впарює той чи інший маразматичний історик-ідеолог...зараз дістатись до таких документів не так вже й важко..особливо щодо недавніх часів

0

40

2 Аля
Но он же не пишет, что его произвидения это вымысел.  У него читатель сам должен отделять вымысел от правды. Он просто маскируеться под историю для получения спроса на свои произведения.

0

41

ВЛАСТ.див пост вище!

0

42

Я могу его прочесть хоть 100 раз, но скажи мне, в чем я не прав?

0

43

Vlast написал(а):

Но он же не пишет, что его произвидения это вымысел.

тобі не здається, що твоя вимога писати попередження про те, що художня література-це видумка, це так само як писати на упаковці з цукром, що він солодкий? :smile:

0

44

Нет, не кажеться. Я еще раз повторяю, что далеко не все понимают, что выдумка, а что нет, тем самым легко попадают под влияние такой лжеистории, что я считаю пагубным. Надеюсь ты со мной согласишся.

Ладно, а теперь я думаю настало время обсудить Гарри Поттера. Я почти дочитал 7-ю книгу, в принципе нарвиться, но общего моего мнения она уже не изменит. А что вы думаете по поводу этих книг?

0

45

Vlast написал(а):

Нет, не кажеться. Я еще раз повторяю, что далеко не все понимают, что выдумка, а что нет, тем самым легко попадают под влияние такой лжеистории, что я считаю пагубным. Надеюсь ты со мной согласишся.

Згодна...Мені шкода людей, котрі вчать історію по романам...Але твоєю вимоги про правдивість і достовірність в художній літературі не підтримую.Може тобі до всього мистецтва писати попередження про авторіську видумку. Бо ше хтось буде стверджувати шо Червона Шапочка-- то реальний історичний персонаж?=)
;girlwacko:  АаАааАа... Власт читає Порі Гаттера...вбийте мене віником...гм...якщо серйозно, я вважаю шо то може бути цікавим читвом для підлітків 10-15...чом би й ні...

0

46

Не читаю, а уже прочел всего. Гарик- это самая увлекательная книга из всех которые я читал. Вопрос только в том, что никакого реального смысла нет. Просто интересная книжонка.
Вообще я считаю глупым. если взрослый человек восхваляет эту книгу. Также мне не нравиться то. что она слишком детская для взрослой и слишком взрослая для детской

0

47

Щойно дочитала вже давно і активно раджене мені "Поклоніння ящірці" Любка Дереша...
"Один з перших романів ще зовсім юного автора, в якому він з дивною для його віку сентиментальністю опиує жорстокі забави тінейджерів. Головний герой, що приїхав на канікули  у маленьке західноукраїнське містечко, відверто розповідає історію стосунків, котрі привели до вбивства. Комплекси, страхи, сексуальні бажання, приховане і явне суперництво, музичні уподобання і стереотипи місцевої "моди"-- усі мотиви, актуальні для світу підлітків, Дерещ розгортає через аморальність, до якої ставиться без надмірної критики. Деякі з героїв " другого плану"  у цьому романі стали повноцінними персонажами роману "Культ", а певні сюжетні ходи набули там  цікавого розкитку"
Дещо з Ящірки:
1."Ми-- цвіт націїї, ми-- цвіль нації. Насправді ж ми просто є"
2." Коли бачиш картину, яку бачимо ми, все втрачає вагу, і ти почуваєш себе часткою, крихітною часткою Карпат, і відчуваєш, як таємні задуми природи ворушаться десь тут, поруч із тобою і мною, і все навколо відразу наповноється  символами, знаками і віщуваннями, і ти стаєш незалежною річчю-в-собі, і ти відчуваєш, що  вмієш літати"
3. "Ми всі--великі притворяки. Діти, що плачуть на руках одне в одного і просять нічого не казати іншим"
4."Хто ж не любить сидіти на порозі з коханою, чекаючи на грозу-- перфектну погоду сховатися в хаті на веранді, цілуватися й кохатися під блискавиці"
5."Такий сум і тепло- хіба не це звуть щастям?"
6."Покоління байдужих,Покоління пофіґістів.Але то тільки зовні. Всередині муру ми існуємо, ба навіть живемо"

активно раджу!!!!

0

48

Передай мне книгу. С интересом прочту

0

49

Невже ніхто ніц не читає?! Ану быгом дылимося враженнями!!!=)))

0

50

Я начали читать книгу "Одиночество в сети" Януша Вишневского. ОЧЕНЬ классная книга!Это роман, поэтому мальчикам врядли понравится. Но в ней настолько глубоко переданы всё то чувство - большая любовь. Я еще не дочитала, но в инете нашла отзывы об этой книге. Все говорят, что самая лучшая книга в их жизни, что они до сих пор под впечатлением, почти все плакали в конце этой книги. Даже мальчики!!

0

51

Мабуть,зворушлива книжка, якщо вже хлопці плакали. А про що саме йдеться? Кохання і самотність в мережі?
Я давненько читала одну таку книжечку-зветься "Ігри" Ярослави Литвин. Мну зачепило. Ось дещо про книжку:
"Віртуальний фліт чи справжнє кохання? Дитячі забавки або небезпечні ігри? Безмежність фантазії або реальність на межі?"
Хлопець і дівчина граються в кумедну гру: загадують одне одному найнесподіваніші і найбезглуздіші бажання  - покуштувати коктейль з кави, коли, сметани та чаю, прикинутись геєм і довго й нудно обирати з консультантом помаду в магазині, покататись на американських гірках разом з дітлахами...
Сподобається тим,хто молодий; кому хоч раз доводилось зайти в мережу; тим, хто любить легкий гумор і молодіжну літературу=)))
Цитатки:
"А інтернет - це хвороба. Така сама, як алкоголізм чи наркоманія. Але мені вона подобається, подобається цей неіснуючий світ. Ні, він існує десь на рівні телеграфних стовпів. Мені подобаєтьсяреальність, створена тисячами фантазій тисяч людей. Вона така, як хочемо ми. Хай вона віртиальна, але живемо в ній по-справжньому."
Гарна книжка=))) Раджу

0

52

Квіто4кіна написал(а):

Мабуть,зворушлива книжка, якщо вже хлопці плакали. А про що саме йдеться? Кохання і самотність в мережі?

«Из всего, что вечно, самый краткий срок у любви» — таков лейтмотив европейского бестселлера Я. Вишневского. Герои «Одиночества в сети» встречаются в интернет-чатах, обмениваются эротическими фантазиями, рассказывают истории из своей жизни, которые оказываются похлеще любого вымысла. Встретятся они в Париже, пройдя не через одно испытание, но главным испытанием для любви окажется сама встреча...

Там очень прекрасно описывается любовь...
"Он подарил мне, например, за эти 88 дней и 16 часов больше пятидесяти пурпурных роз. Потому что я больше всего люблю пурпурные розы. Последнюю он подарил мне в тот последний шестнадцатый час. В аэропорту в Дублине перед самым отлетом. Знаешь ли ты, что, когда я возвращалась из аэропорта, мне казалось, что эта роза самое главное, что мне кто-либо когда-либо дал за всю мою жизнь?"

Это одна цитата. В общем, девочки, почитаейте эту книгу- - - не пожалеете! Сентиментальные мальчики могут тоже её прочесть

0

53

2Маринка
позичиш? :)

0

54

Я с интернета скачала. Хочу купить, но никак не хватает времени пойти в книжный магазин...

0

55

Гм...Тоді дай будь-ласка лінк або скинь мну на мейл=))) Будь-ласочка

0

56

Просто введи в гугл Януш Вишневский "Одиночество в сети" скачать бесплатно, куча адресов!

0

57

Знайшла=))) Вся в передчутті прочитання=))))

0

58

Мне подарили книжку Леся Подервянського!

0

59

ГГгггггГГГ=))))))  Як сувенір?! Ти ж майже все напам'ять знаєш=))))))

Прочитала Карпине "Bitches get everything" - трешово, стьобно,провокативно.

0

60

як джерело постійного натхнення.
буду влаштовувати читальні вечори

0

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Чтиво! Кому що?