ПорохіКо

Объявление

Допоможемо тваринам. https://www.animalprotect.org/ Кому небайдуже - звертайтесь в ПП

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Популярность форума

Популярность форума

Сообщений 1 страница 30 из 34

1

В последнее время, а именно в 10 классе, на форум почти никто не заходит. Почему это так?? Неужели ушел Стасик, Софа и не с кем дискутирывать??

0

2

Ну смотри,  мне по своим каналам привлекать некого, а вот вы можете. Просто еще раз проагитируйте в класе. Кстати, позвони Софе, пусть тоже заходит, я ведь захожу

0

3

Просто в последенее врямя почти никто на форум не заходит. Может темы стали не интересными

0

4

на форумі порохіко зявились зайві люди...розумієте, це форум класу, а не своїх друзів...Vlast-a ми і так вважаємо однокасником...а от нарахунок інших....і про відвідування...в 10-му класі немає часу, щоб відвідувати форум...тому я тільки глянув і одразу вийшов...знаю у інших є тренування і т. д....

0

5

KaZantip z);)7
пусть заходят,не жалко,всё равно никто не пишет!!

0

6

Мариночка;-) написал(а):

пусть заходят,не жалко,всё равно никто не пишет!!

ні...ну хай захлдять і пишуть...а то зареєструвались і все...і забули... :tired:

0

7

KaZantip z);)7
да это правда...они для виду зарегестрировались,типа что б отстали

0

8

Нужно побольше прикольных тем, что бы было интересно

0

9

мдя...шкода мну шо так :crying:
бо там форум справді скоро помре...давайте якось рятувати

0

10

О Алина, ни в коем случае не удаляй "Будулая". Это Витя. Он уехал в Чикаго и пишет оттуда. так что это ниточка связи

0

11

Не надо никого удалять. Чем больше людей, тем интересней. А вот для того, чтоб форум не умер надо чтобы каждий хотя бы один раз в день, когда заходит в интеренет, чтоб он заходил и на форум. Неужели написать пару сообщений так тяжело??

0

12

влаштовуємо промо-акцію дла Порох і Ко :acute:
Не будь байдужим-- зайти на форум!!!

0

13

Квіто4кіна
палатки перед школой!!!!!присойденяйтесь к нам в форум!!!!!!!!!!!!!!
да??

0

14

Квіто4кіна написал(а):

влаштовуємо промо-акцію дла Порох і Ко 
Не будь байдужим-- зайти на форум!!!

ні...я за акцію...але форум класу...все таки...:crying:

0

15

образливо коли деякі кажуть шось штибу :"та на який фіг воно мені тре..хай он інші клацають, а мені й без того є чим зайнятись"..що ж коли так

0

16

Если посидиш пару минут ничего плохого не случится,много нового можно узнать...всякие приколы...когда мы по групам занимаемся...

0

17

Лутше намутите Обьявление, типо "Стань участником одного из самых популярных форумов Турецкого Городка, для етого тебе нужно зайти на https://porohiko.2bb.ru потом зарегистрироваться и общатся, знакомитсья, со своими одномыслиниками, если тебя заинтирисовало это, не проигнорируй и потдержи форум." ну вобщемто гдето так.

0

18

Ну знаєте, ідейка не погана, але для порохіко...ну я не проти...це ви вирішуйте, для кого форум, для турецького городка та його околиць, для школи №318, чи для 9-10-А та його минулих учнів ??

0

19

Bodya, nu tak esli on dla 10-A zachem zaikatsa pro populyarnost?

0

20

RAGEN написал(а):

Bodya, nu tak esli on dla 10-A zachem zaikatsa pro populyarnost?

Тому що ми все ріше почали заходити на форум...декому лінь...комусь інтернет відключили...у когось часу немає...я про популярність не заікаюсь...просто в нас в класі багато чоловік мають і-нет...а заходять тільки 10!!!

Отредактировано KaZantip z);)7 (2007-10-15 15:32:19)

0

21

Тут то и прикол, как на меня проблема в том, что именно много наших однокласников не заходит

0

22

гм..знач так...
спочатку форум задумувався як перший етап на шляху  до великого шкільного неофіційного сайту з форумами для класів, фотоальбомами і щоденниками ( і скажу вас по секрету, шо сайтик той зараз на стадії розробки=), але бачачи таку малу відвідуваність форуму, я відверто сумніваюсь в потрібності комусь такого сайту :(

0

23

Скажу чесно, школьный сайт и форум это не идеальная идея

0

24

я ні в якому разі не претендую на ідеальність...але цікаво чому?

0

25

Розумієш...в нас зараз такий вік...що хтось хоче піти погуляти...хтось вчить уроки...комусь хочеться подивитись тели і т.д...я не натякаю...що форум це скучна штука...не для мене... це для тих....кому лінь заходити і т.д...

0

26

та мені не тре чиїсь відмовки...я роблю це для тих, кому воно  ПОТРІБНО...все решта мене цікавить мало

0

27

Мне просто нравится что наш форум это определенный теплый уголок общения, без оскорблений и грязи, а если распахнуть двери настежь, то такое начнеться

0

28

дуже приємні слова про форум..дякую, Власт :rolleyes:
але я ж маю на увазі якраз збереження цьоо куточка спілкування...перш за все для тих, хто тут часто буває...і звичайно,якщо буде нагода то залучення нових людей..що ж тут поганого?

0

29

Сейчас заходят на форум только на две минуты, оставить своё сообщение в какой-то игре. Никто не дискусирует, не оставляет свое мнение в разным темах. Оч много интересных тем просто позабыто!

0

30

чесно говоря форум уже доживает последние. все что мы могли реально обсудить мы обсудили...

0