як ви думаєте,ми добре знаємо одне одного? я чомусь переконана що ні..кожному з нас є чим здивувати всіх навколо. тут можна познайомитись заново...пишіть все що завгодно, все, Про що хочеться прокричати на весь світ )
Про себе...25 фактів
Сообщений 1 страница 9 из 9
Поделиться22007-10-13 23:58:52
Значить....почну я ....Дяченко Юлія Леоніівна,народилася 1992 року 29 грудня,маю Брата,Владика,якому скоро виповниться 9 років.Навчаюся в нашій школі з 8-го класу,і мені тут подобається,вчу китайску мову .Я люблю:дивития футбол,грати в теніс,кататися на ковзанах,стріляти з лука(!),подорожувати різними країнамиі містами України,їздити на екскурсії з класом ,ходити в кіно,ходити в нічні клуби,їкартинг!!,ресторан Шоколад,гарненьких,розумненьких,багатеньких хлопчиків,які думають не тільки про себе(якщо такі є),фарбуватися,щирих людей,грамотних дюдей,Україну....Не люблю:людей,які вважають ,що вони кращі за інших,безграмотних людет,тих ,які не прагнуть до більшого,БлЯшенко Альону,вульгарності,дешевих понтів......
Отредактировано I L A (2007-10-14 00:07:49)
Поделиться32007-10-14 16:25:16
кульно Юся)))) про лук навіть уявити не могла
ну со ж..продовжую...
1 я взяла нік Квіточкіна бо обожнюю живі квіти у вазонках...і маю схоже прізвище ..ну мож ше хтось не в курсі;)
2 я буваю різною..інколи аж так шо не впізнаю сама себе
3 я намагаюсь відкритись усім вам..хоча б трошки..(прийнамші так шоб ви не запроторили мене у павлівку)))
4 я буваю божевільною, коли я кохаю 9 навіть не думайте про павлівку зараз)))
5 але я ніколи не шкодую про пункт 4
6 я люблю довгі щирі розмови...взагалі лю щирість..шкода що інколи її замало
7 бо часом я боюсь бути відвертою до кінця
8 я люблю цей форум
8 обожнюю інтернет, не можу жити без нього ( п.8)
9 я сліпо вірю у те, що все в житті можливо
10 я роблю боляче тим, кого люблю...
11 не можу жити без музики....
12. я мрію про тур по Україні
13 інколи буваю пофігісткою...але то тік тоді,коли мені дуже погано...
14 а так по життю я оптимістка...безшабашна оптимістка...( хто б міг подумати,правда?)))
15 я лю Карпати...там моє серце
16 люблю просто так сидіти на вокзалі, біля колій, дивитись як люди зустрічаються, як прощаються, як плачуть і радіють, як запізнюються і чекають....як приходять і відправляються поїзди, маршрутки...
17 я люблю театр на сцені і ненавиджу його в житті
18 я люблю футболки з різними написами і мультяшними героями
19 люблю, коли люди посміхаються...
20 я хочу, щоб Україна була Українською
21 люблю дивувати людей...
22 хочу зберегти в собі трохи дитячості і безпосередньості...
23 люблю придумувати собі трабли, а потім героїчно з них виплутуватись..
24 я завжди мріяла погуляти під дощем без парасольки...
25 я не люблю сій ДН, бо ніколи не можу зібрати на ньому всіх, кого хочу...
26..а мені мало 25 пунктів...
Поделиться42007-10-14 18:18:43
Интересная тема.
Даже не знаю, набиру ли я про себя 25 пунктов, но кое-какие идейки уже есть. Скоро выложу
Поделиться52007-10-14 19:43:16
Квіто4кіна
классно много чего интерестного узнала,у нас с тобой много общего
Поделиться62007-10-16 16:54:25
он як кульненько..викладай своє--почитаємо
Поделиться72008-02-11 23:00:00
Люди!!!Пишите о себе!!
Поделиться82008-02-12 20:18:25
Меня зовут Глуховская Марина Владимировна. Родилась 8 октября 1992 в городке Чуднов. 5 лет жила в Житомире. Потом переехала в Киев. у меня есть сестричка, которой 25 лет. Кто бы что не говрил, очень классно иметь старшую сестру(шмотки, друзья и всё такое). Раньше училась в 41 школе. Очень старая школа, которой больше 50 лет. С 8 класса учусь в 318. Очень не хотела переходить, но сейчас очень рада что перешла и нашла таких друзей как вы)))Цём вас)))
Очень люблю жареную картошку и запеченую курицу. Еще еду с МакДональдса :embarrest:
Люблю слушать грустную музычку и вспоминать все плохие моменты моей жизни и ...плакать....
Болеше всего люблю футбол(и футболистов) и биатлон. Обожаю смотреть чемпионат мира по футболу и олимпийские игры(зимние и летние).
Не люблю понтов. Тем более когда их слишком много и когда тот человек который понтуется на самом деле жлоб и чмошник. Не люблю тупых людей, когда с ними не о чем поговорить, когда они смотрят на тебя, как на идиота и ждут, что ты им что-то расскажешь. Не люблю некрасивый смех, громкий голос, тупой взгляд. Не люблю когда обижают людей, которые не могут за себя постоять. Не люблю предательства, лицемерия, подлости.
Может здесь и больше 25 фактов, но я думаю ничего страшного
Поделиться92008-02-12 22:57:16
Не люблю тупых людей, когда с ними не о чем поговорить, когда они смотрят на тебя, как на идиота и ждут, что ты им что-то расскажешь. Не люблю некрасивый смех,
Да,это так бесит!