Вічна відсутність порозуміння чи дружні стосунки? Боротьба між поколіннями чи спільні інтереси?Словом, якими є твої батьки...
Говоримо про проблеми і радощі...Ділимось секретами приборкання батьків...
Вічне питання:Батьки і діти
Сообщений 1 страница 6 из 6
Опрос
Поделиться12007-10-17 16:45:09
Поделиться22007-10-17 16:52:24
Ну що я можу сказати...у мене дружні батьки...завжди радіємо і т.д...про маму знаєте всі я так думаю...вчитель біології...з дуже гострим гумором...добра та енергійна Алла Іванівна...
Поделиться32007-10-17 17:05:59
так-так...кульно мати батьків-друзів...гм..мої батьки певно не підлягають ніякій класифікації...вони прагнуть для мене всього найкращого...хай навіть інколи всупереч моїм бажанням...занадто опікають, хоча мабуть це вияв турботи...словом стосунки у нас неоднозначні, але...вони мої батьки...
Поделиться42007-10-17 18:37:12
А в мене-коли як.Буває,що я вважаю своїх батьків друзями,буває ,навіть що тиранами,але друге буває занадто рідко,щоб звертати на це увагу....Але й буває,що мені здається,що мої батьки байдужі до мене .....це погано...аЛЕ ВСЕ Одно,я люблю спілкуватися із своїми батьками,я їх поважаю,люблю послухати історії з їхнього життя,з татом пожартувати....я дуже горда за моїх батьків-що вони мої....
Поделиться52007-10-18 18:47:45
Люблю свои родителей, но в последнее время охота больше свободы, просто надоедает что я не могу нормально где-нибудь отвиснуть и т.д. Вечные вопросы ограничения, но так все сносно
Поделиться62007-11-01 18:28:31
Я тоже люблю своих родителей,они меня понимают,помогают во всём,хотя часто наши вкусы не совпадают,начинаем конфликтовать,но это у всех так.....а так -- классные родители!таких еще поискать надо!!