ПорохіКо

Объявление

Допоможемо тваринам. https://www.animalprotect.org/ Кому небайдуже - звертайтесь в ПП

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Вічне питання:Батьки і діти

Вічне питання:Батьки і діти

Сообщений 1 страница 6 из 6

Опрос

Які у тебе батьки?
Батьки-тирани

14% - 1
Батьки-друзі

42% - 3
Батьки-наставники

42% - 3
Байдужі батьки

0% - 0
Слабкі та безхарактерні батьки

0% - 0
Голосов: 7

1

Вічна відсутність порозуміння чи дружні стосунки? Боротьба між поколіннями чи спільні інтереси?Словом, якими є твої батьки...
Говоримо про проблеми і радощі...Ділимось секретами приборкання батьків...

0

2

Ну що я можу сказати...у мене дружні батьки...завжди радіємо і т.д...про маму знаєте всі я так думаю...вчитель біології...з дуже гострим гумором...добра та енергійна Алла Іванівна... :lol:

0

3

так-так...кульно мати батьків-друзів...гм..мої батьки певно не підлягають ніякій класифікації...вони прагнуть для мене всього найкращого...хай навіть інколи всупереч моїм бажанням...занадто опікають, хоча мабуть це вияв турботи...словом стосунки у нас неоднозначні, але...вони мої батьки...

0

4

А в мене-коли як.Буває,що я вважаю своїх батьків друзями,буває ,навіть що тиранами,але друге буває занадто рідко,щоб звертати на це увагу....Але й буває,що мені здається,що мої батьки байдужі до мене .....це погано...аЛЕ ВСЕ Одно,я люблю спілкуватися із своїми батьками,я їх поважаю,люблю послухати історії з їхнього життя,з татом пожартувати....я дуже горда за моїх батьків-що вони мої....

0

5

Люблю свои родителей, но в последнее время охота больше свободы, просто надоедает что я не могу нормально где-нибудь отвиснуть и т.д. Вечные вопросы ограничения, но так все сносно

0

6

Я тоже люблю своих родителей,они меня понимают,помогают во всём,хотя часто наши вкусы не совпадают,начинаем конфликтовать,но это у всех так.....а так -- классные родители!таких еще поискать надо!!

0

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Вічне питання:Батьки і діти