ПорохіКо

Объявление

Допоможемо тваринам. https://www.animalprotect.org/ Кому небайдуже - звертайтесь в ПП

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » час обмежено ...

час обмежено ...

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

не знаю чому,але якось так назвала цю темку.
можливо вона трішки дивна,але всерівно,питання таке:
щоб ви робили,як-би взнали що Вам залишилось жити наприклад рік(місяць)?
ну тобто час обмежено,
щоб ви хотіли змінити у житті,що зробити,як їх провести, з ким... і т.д....

0

2

Если один день, то сообщил бы кое-что одному человеку( Аля шарит кому)

А если год, то даже не знаю, сейчас так сразу не смогу внятно ответить

0

3

;)
я б мабуть почата робити всілякі дурниці, про які давно мріяла,але які ніколи б не наважилась робити...шось на кшталт піни у фонтанах( то вже давня мрія :D ) і пофарбованих райдугою дорожних світлофорів (ну от не наю, нудні мені ті трі кольори :P )
неодмінно врешті сказала про свої почуття тим, хто милий серцю....
попросила б пробачення, у тих, перед кими винна...
намагалсь би жити так, щоб хтось там вгорі сказав ВАУВ...
а от як ви думаєте, якби ми знали коли кокретно помремо, наші життя були б кращими, емоційнішими, щирішими?

0

4

Тут существенно знать избавляет ли это знание от страха смерти. Если да, то думаю было б лучше. а если нет, то можно поспорить

0

5

Ну а хіба не позбавляє? Мені здається, що приходить якесь усвідомлення цінності життя...

0

6

Я бы осущесвила свои мечты. К примеру, поехала бы в Америку, прыгнула бы с парашюта, и т.д. И наверное тоже бы делала всякие сумашедшие вещи

0

7

Марін, прикинь дві такі навіжені в Києві?  :lol:
я якось так подумала, що ми ж дуже багато відкладаємо на завтра..а все може так раптово обірватись...жах...

0

8

Я бы не хотела знать день моей смерти. Пусть это быдет НЕПРИЯТНОЙ неожиданостью!

0

9

Я тоже!!Это ужасно знать день когда тебя ПРОСТО НЕ СТАНЕТ!!!нужно жить надеждой...

0

10

Я понимаю близких тех людей, которым осталось мало времени, и они скрывают это от больных. потому что ужасно знать, что тебе осталось какое-то определенное время...

0

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » час обмежено ...