ПорохіКо

Объявление

Допоможемо тваринам. https://www.animalprotect.org/ Кому небайдуже - звертайтесь в ПП

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Таврійські ігри ОоОо=)))

Таврійські ігри ОоОо=)))

Сообщений 1 страница 17 из 17

Опрос

Чи хотів(ла) б Ти бути там?
ТАк=))) Вже й квиток в Каховку маю=))))

0% - 0
Ні! То такий відстій

0% - 0
Так=)) То моя нездійсненна мрія=( БАТЬКИ НЕ ПУСКАЮТЬ

33% - 2
Так. З кимось=))Але з ким?

66% - 4
В Каховку? В палатках?! НІЗАЩО

0% - 0
Голосов: 6

1

"Музика від самого серця. Музика, що об’єднує, зачаровує, не залишає нікого байдужим! Це – Музичний фестиваль «Таврійські Ігри»! Фантазувати можуть тисячі. Створювати ідеї - сотні. Реалізувати їх, перетворити з мрії в реальність – можуть лише найкращі!" :cool:

Повернення року: «Таврійські Ігри» повертаються до Каховки!  :jumping:

28 лютого на прес-конференції в інформаційному агентстві «Інтерфакс-Україна» «Таврійські Ігри» офіційно заявили про своє повернення до Каховки. XVII фестиваль «Таврійські Ігри» пройде з 1 по 3 травня на своїй історичній батьківщині у Каховці.

Нагадуємо, 16-й фестиваль «Таврійські Ігри» вперше за свою історію відбувався не в Каховці, а в Києві. Переїзд до столиці викликав широкий резонанс і масу домислів щодо подальшої долі фестивалю. На адресу оргкомітету надійшло багато листів з різних куточків України від прихильників та громадських організацій з проханням повернути «Таврійські Ігри» до Каховки. На сайті http://www.tavriagames.com/ у голосуванні за місце проведення фестивалю взяли участь понад 22 тисячі чоловік, з яких 60,54% віддали свій голос за Каховку.  8-)

«Бажання прихильників для нас дуже важливе і ми повертаємося до Каховки!», — говорить засновник фестивалю Микола Баграєв. — Ми «засукавши рукава» плідно працюємо, щоб повернення відбулося і сподобалося глядачеві. Вважаю, що це правильний крок. То ж чекаємо всіх на травневі свята у Каховці!» 

Для тих, хто не зможе потрапити до Каховки, фестиваль можна буде побачити у прямому ефірі на телебаченні та в інтернеті.  :P

«Таврійські Ігри» взяли курс на музичний формат. Працюватимуть дві музичних сцени: денна та вечірня. Денна стане сценою дебютів фестивалю. На ній виступатимуть 15 як молодих, так і достатньо відомих виконавців, котрі раніше ніколи не співали у Каховці. На вечірній сцені на честь 17-річчя буде презентовано 17 великих сольних програм, кожна з яких триватиме від 1 години і довше. :whistle:
Довідкова інформація
Фестиваль «Таврійські Ігри» — головна музична подія року в країні. Це єдиний фестиваль в Україні і один з небагатьох в Європі, який має 17-річну історію. За попередніх 16 років «Таврійські Ігри» познайомили глядачів з творчістю 234 виконавців із 17-ти країн світу. Серед них 131 український артист, 61 — з країн СНД та 42 з далекого зарубіжжя. Ще 86 молодих груп були презентовані на фестивалі, як майбутнє сучасної української музики.

Безсовісно поцуплено з сайту Таврів http://www.tavriagames.com/

Чи любите ви Таври,як люблю їх я?=)))Чи подобається вам такий фест взагалі? Хто хоче там побувати? Хто вже був?ну раптом є такі=))) :cool:

0

2

я б сьездил. но именно ради самой поездки.
Сам фестиваль держиться только на репутации, ничего по-настоящему стоящего в нем почти нет, при том они туда зазывают всех, кто сейчас популярен, следственно в 2008 мы увидим целую бригаду попсовиков однодневок.

0

3

Vlast написал(а):

ничего по-настоящему стоящего в нем почти нет

То вже справа смаку. Минулого року там були С.К.А.Й., Бумбокс, Тартак, Друга ріка, Гайтана. Шкода не було IRON MAIDEN. Nightwish, Metallica. Але мну,до прикладу, і  С.К.А.Й кульно=))) А комусь і Козловський з Біланом. Кожен обирає щось своє. Але музика - то все ж таки не основне. основне - то атмосфера=))))
ПС. Власт, тамв програмі фестивалю ще є Пивний чемпонат для всіх бажаючиш. Так що, впевнена, тобі  б там сподобалось=))))
ППС. А що, Таври більш нікому не цікаві? Хм...

0

4

ради самой атмосферы я б сьездил, а еще ДиБилана освистать можно

0

5

Мені дуже навіть цікаві!!

0

6

если б опять были в киеве,я б с удовольствием пошла,а так куда-то ехать не очень то и хочеться....(тем более я представляю какие там будут цены в отеле....

0

7

Там в принципі то готелю як такого поряд немає. Все дійство відбувається просто неба. Так що є два виходи : з зірками на катері або в палатці=))))
А як вам цьогорічні учасники Таврів?

0

8

а Я й не знаю,якы нам учасники цього року...Мабуть,як завжди,так??

0

9

Аля, если ожешь то скинь лист учасников, но я уверен что разочарования будет много.

Кстати вчера нашел фестиваль по телеку, как раз по М1 выступали ТНМК, а по 1+1 Кише.
Тнмк хорошо выступили, они вообще неплохие ребята и выступление на уровне, а вот Кише. Как меня парят эти обезьяны-однодневки, при чем искуственно вырощены продюсерами М1. Очередной Вова Зильвова или как там оно правильно пишется

0

10

Kishe як на мну - суміш Дібілана І K-Maro... А то все плагіат...Не гуд
А VovaZiL'vova навіть дуже ніц так=))) Стас,  мені здається, тобі слід послухати трохи більше, ніж ти чув, аби скласти враження цілком.

0

11

ти та думаешь? як на неформла я доволі гарно знаю і інші напрями музики, але навіо переслуховувати весьальбо, якщо можна почути пару "хітів", що сам виконавець вважае кульмінаціею творчості?

0

12

Знаєш, я теж так думала поки геть випадково не дорвалась до плеєра одного хлопа, де було буквально все - і ВоВаЗіЛьвова в тому числі=)))Так от мушу тобі сказати, що найбільш розкручені пісні зовсім не такі кульні,як всі решта. Послухай - переконаєшся=)))

0

13

это ты себе как представляешь, что я иду по улице и слушаю Вовузылвова? ))))

0

14

Шось не второпала сенсу твого питання=((( Береш диск - і слухаєш=)))

0

15

в том смысле что с каких это пор металлисты слушют украинский рэпачок)
ну это так. отшучивание, я могу послушаь для ознакомления

0

16

"Металісти" мабуть не просто не слухаю, а ше й затуляють очі та вуха, коли десь ненароком вигулькне ім'я ВоВи ЗіЛьвова.:canthearyou:  А той, хто необережно сказав його ім'я сам мабуть мусить помити рота з милом - то ж сором який, казати такі неприсвтойності в достойному товаристві лицярів металу :angry:
Коротше, послухай, вникни в тексти - а тоді скажеш як воно ))))

0

17

Хто дивився Таврійські Ігри в цьому році - поділіться враженнями від самої публіки на концертах, який народ тамки був, чи багато людей було взагалі?
Між іншим, мну на наступний рік тудийка збирається - хто теж бажає??? Збираємо компашку)))

0

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Таврійські ігри ОоОо=)))