Літо-літечко
Наша улюблена пора року.
Ми заскучали за літніми футболками,прогулянками, шортами, засмагою, морем...
Скажіть, за що ви любите літо і куди збираєтесь поїхати відпочивати?
ПС. ХОЧУ КАНІКУЛИИИИИИИ=)))))))
Літо вже скоро=))))
Сообщений 1 страница 11 из 11
Поделиться12008-03-31 12:02:15
Поделиться22008-03-31 16:44:35
Лето я люблю за тепло, море, отдых каникулы, а не люблю за ЖАРУ,особенно когда сидишь в Киеве, в комнате без кондиционера...фу....
Я собираюсь поехать куда-то в лагерь...еще не знаю в какой. Каждый год люблю ездить в разные лагеря, не люблю каждый год в один и тот же. А потом с родителями и с сетрой на море, в Одессу. А там...Полная свобода и море...)))
Поделиться32008-03-31 17:26:33
АААааааАААААААААааааааа.... Фсьо навчальний план потерпів гучне фіаско....ААаааАААаааААААААааа
Я ДИКО ХОЧУ КАНІКУЛ. ЛІТНІХ. НА ТРИ МІСЯЦІ
Хочу в Карпатки=)))) Там файно=)))) Хочу ходити на пікніки=)))) Хочу довгих прогулянок Києвом=)))))
Поделиться42008-03-31 19:27:05
А я хочу на море!!!Так классно, когда на улице жара 30 градусов, а ты окунаешься в холодненькое море...Ах...супер...
Поделиться52008-04-18 18:12:34
А я просто обожнюю літо!!!! Для мне-це, коли ти прокидаєся вранці і до тебе у віконечко заглядає літнє сонечко.Це коли ти одягаєш свою улюблену спідничку чи шортики,разом з якоюсь яскравою футболкою і бігом назустріч новим враженням!!!! Особливо коли ти десь ближче до природи.ТИ спокійно можеш забути, яке економічне майбуття чекає Україну,ти хоч на кілька годин залишаєш свій мобільний телефончик,що просто розривається від дзвінків і повідомленнь,і дозволяєш собі геть не думати який внесок зробив Поль Верлен у розвиток літератури...Ти просто усміхаєшся,засмагаєш і ковтаєш свіже повітря(звісно,якщо це можливо)....[color=purple]А ЩЕ Я НАРОДИЛАСЯ ВЛІТКУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/co
Привіт друзі, я знову тут...!
Поделиться62008-04-19 15:40:56
а не люблю за ЖАРУ,особенно когда сидишь в Киеве, в комнате без кондиционера...фу....
О ДА!!!я тоже ненавижу это!!
А я наверное поеду с родителями в Европу-в Италию,Германию,и модет в Испанию..))И еще хочу в лагерь..все-таки в последний раз..((
Поделиться72008-04-25 14:50:51
Так останній таборовий відпочинок - то просто маге-гіга-гупер-пупер-друпер файно=)))) Тим паче, що зараз такий кльовий час для нібито й окремого відпочинку від батьків, але таки не самим по собі.
Хто куда їде? Я збираюсь в Карпатки в липні-серпні=)))) Ммммммм=))))))
Поделиться82008-05-02 16:37:17
я скоре всего первый месяц в Киеве. А потом в Судак, с друзьями из лицея и историком)
круто
Поделиться92008-05-06 22:33:57
я скоре всего первый месяц в Киеве. А потом в Судак, с друзьями из лицея и историком)
Класно-у вас учителя еще и что-то хотят...не то,что у нас..ты же знаешь.У нас даже в театр нельзя собратся с учителем-надо все самому делать (однокласники с тобой таким тоном говорят,как будто ты на этом деньги зарабатываешь )..
Поделиться102008-05-07 16:24:09
А я наверно поеду в первом месяце к бабушке,потом с сестрой и предками на море,а потом опять к бабушке. Это как лагерь,тоже без родителей,под контролем вожатых(бабушек),очень много друзей и веселья!=)))
Поделиться112008-05-08 15:00:42
од контролем вожатых(бабушек)
Кльов сказанула))) Мдямсь, а вожаті направді нівроку- простежать що треба і що не треба))))