тут мені така ідея прийшла в голову...
ми ж кожен день робим щось таке, про що потім шкодуємо, щось погано і недостойне... когось ображаємо словом чи ділом! Так от ця тема для того щоб розказати що саме ви натворили і попросити пробачення... навіть якщо це і не прочитає той, в кого ви його просите, так би мовити віртуальне пробачення! Думаю після цього на душі стане краще трохи!
Я хочу попросити пробачення в своїх друзів за те що буваю часто зухвала і вперта!Часом через це я здаюсь самозакоханим стервом. При цьому я відчуваю якийсь душевний дискомфорт але продовжую в тому ж дусі... я не навмисно! воно саме якось так виходить... вибачте...
Хочу попросити пробачення у свого екса...
Прошу пробачення у своєї мами, котрій інколи доводиться зі мною нелегко...За те, що змушую її переживати...Але вона все одно мене любить...Пробач, матусю..
Ще у одного хлопця прошу пробачення за те, що не сказала правди, у той момент, коли це треба було зробити...я часто згадую ту хвилину, котра мога б перевернути твоє і моє життя...яб хотіла повернути час назад, але це неможливо..пробач
прошу пробачення у самої себе за те, що інколи чиню спонтанно, не зважаючи на наслідки, а потім шкодую....
А тобі є за що просити пробачення?