ПорохіКо

Объявление

Допоможемо тваринам. https://www.animalprotect.org/ Кому небайдуже - звертайтесь в ПП

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Сповідальня

Сповідальня

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

тут мені така ідея прийшла в голову...
ми ж кожен день робим щось таке, про що потім шкодуємо, щось погано і недостойне... когось ображаємо словом чи ділом! Так от ця тема для того щоб розказати що саме ви натворили і попросити пробачення... навіть якщо це і не прочитає той, в кого ви його просите, так би мовити віртуальне пробачення! Думаю після цього на душі стане краще трохи!

Я хочу попросити пробачення в своїх друзів за те що буваю часто зухвала і вперта!Часом через це я здаюсь самозакоханим стервом. При цьому я відчуваю якийсь душевний дискомфорт але продовжую в тому ж дусі... я не навмисно! воно саме якось так виходить... вибачте...

Хочу попросити пробачення у свого екса...

Прошу пробачення у своєї мами, котрій інколи доводиться зі мною нелегко...За те, що змушую її переживати...Але вона все одно мене любить...Пробач, матусю..

Ще у одного хлопця прошу пробачення за те, що не сказала правди, у той момент, коли це треба було зробити...я часто згадую ту хвилину, котра мога б перевернути твоє і моє життя...яб хотіла повернути час назад, але це неможливо..пробач

прошу пробачення у самої себе за те, що інколи чиню спонтанно, не зважаючи на наслідки, а потім шкодую....

А тобі є за що просити пробачення?

0

2

просить прошения...

да, я искренне раскаиваюсь в том, что когда-то издевался над нашим Федей. мне очень стыдно за себя и жаль его. Но это научило меня чему-то, хоть это и отрицательный опыт

0

3

мне стыдно за то,что я иногда  обсуждаю людей,которых я не знаю.Не точ,чтобы обсуждаю,просто выражаю свое мнение по поводу его поведения  и  т. д.Для этого нужно сначала узнать человека.

Отредактировано Yulia.ua (2008-04-03 20:06:30)

0

4

Юлька,у меня тоже такое бывает. Мы не имем права обсуждать кого-то,оскорблять, если не знаем человека.
Мне стыдно что я иногда так прикалываюсь, оскорбляю, выганяюсь над некоторыми мальчиками с нашей школы(не с класса). На самом деле они нормальные люди, просто я их не люблю...

+1

5

но не то что в лицо оскорбляю, нет! Просто прикалываюсь, придумываю шуточки про этих людей. Чисто так, поржать. Ничего плохого! Но если бы они узнали что я о них говорю, то им бы не сильно приятно было...

0

6

Мені дуже соромно за своє ставлення до Феді... і до Богдана Колосюка
ПС. Народ, не чіпляйтесь одне до одного в цій темі. Вона просто для того, щоб кожен сказав те,за що йому соромно.

0

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Сповідальня