Більшість з нас так чи інакше бували в таборах... Певно, що у кожного є свої спогади про ці поїздки, чи позитивні, чи негативні... про вилазки в палати до підлітків протилежної статі, смішні і не дуже інциденти, стрибки через паркан за територію, розповідання страшних історій вночі, море і купання по сигналу, можливо, про перше кохання і розчарування... Взагалі багато чого траплялось з нами саме у таборах... Пригадаймо це...
Табори... не конц, не піонер, а просто літні чи зимові :)
Сообщений 1 страница 30 из 53
Опрос
Поделиться22007-03-30 19:55:48
Опять Чорнобрива на высоте. Хорошая тема.
Я лично за лагеря, но ведь их много и надо знать куда едешь. Я за свою жизнь был в трех лагерях. Один паршывенький, но два других. Один под Киевом, другой под севастополем. В крыму был просто клас. Я к тому же имел там расписку и знакомых, поетому мог идти куда угодно и когда угодно. Вот то была жизнь.
Поделиться32007-03-31 23:11:39
Никто как я тебя не поймёт....там не то что крото, там офигезно....Кстати этим летом еду туда на 3 смену...
Ласпи - летний карнавал!!!!....
Поделиться42007-04-01 16:07:27
2 Ангелинчик
Да? Я тоже хочу. Многие мои друзья тоже едут
Поделиться52007-04-02 21:53:45
Ось і славнозвісне "Ласпі"... ляпота...
Поделиться62007-04-02 21:55:43
Мммм.... да... красота
Поделиться72007-04-02 21:56:44
А я була в "Чайці" - якраз навпроти:
Наступного разу розповім цікаву історію про моє там перебування, а Vlast може про свої гостини розкажеш?
Поделиться82007-04-02 21:57:20
Это моя группа...
Поделиться92007-04-02 21:58:54
я ж тоже там была...
Поделиться102007-04-03 14:40:39
2 Ангелинчик
Как зовут парня справа. который в шортах? По-моему я его знаю.
2 Чорнобрива
А что так расказывать? Вместе с другом вдоль берега, по холмам, по камням пошли в лагерь где отдыхала Чорнобрива. Нашел ее на пляже. Повидались, поговорили. А что еще расказать, а ?
Поделиться112007-04-03 16:04:56
____Vlast
ну, там наче були веселі у вас пригоди, ти ж наче щось розповідав.... вже не пам"ятаю точно, якщо чесно...
Ну а історія, ось вона.... У "Чайці" потрапила я у малесеньку чотирьохмісну кімнатку, де ледь вміщались чотири ліжка (доречі, найкраща в таборі). Ну і як заводиться в таборах, приперались (поговорити) до нас вночі хлопці (точніше, пародія на них), тієї ночі їх було, здається, п"ять чи шість (якщо урахувати розміри палати і кількість місць під ліжками, то комуналка така собі вийшла). Ніч... всі сплять(крім нас).. по коридору (краще сказати, по балкону - фото знизу) за вікном блукає охоронець з ліхтариком і періодично посвічує до нас у палату ( по цьому сигналу п"ять бугаїв починають панічно тулитися під малесенькі ліжечка).... Врешті, коли ми вже зовсім розголосилися, заходить до нас у кімнату.... конспірація...тиша... "Так.... що це в нас за чобіт з-під ліжка визирає, а ну вилазь бігом, і ти теж вилазь, я тебе бачу... так, ви двоє, якщо не затихните, підете зараз же до себе по палатах "(це десь 1 ночі ). Тільки він вийшов, решта знову повилазила і почала горланити.... Охоронець не витримує і несподівано відкриває двері.... У світі ліхтарика було видно його щире здивування... замість так майстерно знайдених їм двох хлопців сиділо п"ятеро.... "Блін дівчатка.... вас тут четверо, а їх.... раз, два, три, чотири, П"ЯТЬ! ну даєте.... гарем!" 32
Поделиться122007-04-03 17:36:08
2 чорнобрыва
Да, прикольно. У меня тоже были неплохие случаи, когда после футбольного матча:
шесть потных уставших пацанов приходит в отряд, а душа всего два, один становится в дверях и кричит6"Душ занят!"
Тут из комнаты вылетают два парня покрепче , спихивают того и сами идут мытся.
Еще был прикол когда к курилке приближалась охрана, а там человек двенадцать, те кто спереди не успевает смытся, остальные через "черный ход" мотают. В результате ловят только двух. Я смылся
Или как нас поймали на камнях при 2празнецтве2 дня рожденья. На следующие утро менты пришли в отряд, нас забрали и заставили проходить "Курс молодого бойца". Отжимания, приседания пока ноги не отвалятся и так далее. Потом мы были осторожней
Поделиться132007-04-04 12:39:46
___Vlast
Які ж ви розгульні, ай-яй-яй
Доречі, ще одна історія невеличка.... напряму пов"язана з Vlast .... значить, прийшли вони тоді до мене в табір, вирвали з пляжу.... Тудим-сюдим, те да се, врешті розпрощалась і пішла до себе.... Йду, думаю, може здається, але всі чогось навколо регочуть.... хм....дивно...піднімаюсь до свого загону, позаду регіт ще більше.... врешті, зустрічаю своїх знайомих: "..., Ти подивись на свої шорти!".... тут до мене повільно доходить, що купальник був мокрий, а шорти рожеві, а паркан, де ми сиділи - брудний....
Поделиться142007-04-04 12:42:11
я ж тоже там была...
тобто ти теж була в "Чайці"? класно, а коли?
Поделиться152007-04-04 19:52:38
2 Чорнобрива
Нет, Ангелинчик была в Ласпи на следующей смене после меня
Поделиться162007-04-25 16:43:12
У кого які плани на літо?)
Поделиться172007-04-25 17:46:23
Хотел бы поехать в Ласпи. Вопрос еще решается, но отец говорил, что может не получится. Надеюсь получится!
Поделиться182007-04-26 20:35:17
На море с родителями,а потом лагерь,пьянки,гулянки,танцульки и симпатичные мальчики...МНОГО!!!!!!!!!!!!!!
Поделиться192007-04-29 16:07:56
АГА. А ВСЕ МУЖИКИ СВОЛОЧИ определись с мыслями, ты просто противоречишь сама себе
Поделиться202007-04-30 17:41:01
Стервозная падлючка
так ты шлюшка...
Поделиться212007-05-01 09:37:33
мдя...застидали Падлючку ...
як щодо мене то я обожнюю відпочинок в Карпатах-Закарпатті-Західній Україні...захід сонця...гори...вогнице ватри...запах смоли... МММММММ...а до речі, ніхто не іздив в табори на Західну Україну? нумо,ділимось базою данних
Поделиться222007-05-01 11:41:05
В табори не їздила, але збираюсь якраз цим літом спробувати, що ж це таке табір у Карпатах, бо ж табори на морі вже трішки дістали. А так відпочивала на Західній Україні тричі - з мамою. Мрію побувати в Луцьку і Ужгороді А так побувала в багатьох містах.
Поделиться232007-05-13 12:46:45
як щодо мене то я обожнюю відпочинок в Карпатах-Закарпатті-Західній Україні...захід сонця...гори...вогнице ватри...запах смоли... МММММММ...а до речі, ніхто не іздив в табори на Західну Україну? нумо,ділимось базою данних
Ще коли я був у дитсадку, я їздив у підземні соляні шахти, там коло Ужгорода, мені дуже сподобалось, а повезла мене бабуся ну і там лишилась зі мною!!! Були ми там недільки три, але враження зостались на все життя!!! побував коло річки ТИСА!! В мене навіть фотки є, пізніше викину!!!!
Вдруге знову мене туди повезли, але це був якийсь кошмар!!!! Спочатку мене залишили одного(це вже 2 чи 3-ій клас) так ось, залишили одного, тепер на 2-і недільки, але вони тягнулися так довго, мені здається що цілий місяць ішов на той час швидче ніж ті 2 тижня!!!
Ну от, і в кінці другої недільки коли нас вже збиралися піднімати, (з шахти) оголошення: ""Головний ліфт зламався, пройдіть з шахтарями до запасного""!!! Я був у шоці, я ж ще один був , без мами, без бабусі, і уявляєте ще в 2 чи 3-ому класі!! Ну добре підняли нас на тому ліфті, а він знаєте який, такий без дверей, замість них стояли шахтарі щоб ми не випали!!! Ну добре, ми вже дихаємо повітрям ""зверху"", відвезли нас до табору, і на наступний день доходить така звістка, що ремонтника, котрий ремонтував ліфт було вбито самим ліфтом!!!! Мене це так налякало, і всіх інших, що ніхто більше не хотів спускатися туди!!!!
А вже третій раз, я був коло Івано-Франківська!!! Там коло Верховини!!! водили нас до Говерли, але побачити її не вдалось, тому що була завірюха, і цілий день стояв туман, я так засмутився тоді!!!! Водили нас у місто, через такий міст, який тріщав, і вели нас по дві пари!!!
Табто в мене відпочинок в Карпатах і на Закарпатті вдався, але не на повну!!!! :boast: :fie:
Отредактировано KaZantip z);)7 (2007-05-13 12:50:54)
Поделиться242007-05-13 18:51:34
Ну все, если будешь себя плохо вести: сошлем на шахты: СОЛЕВЫЕ!
Поделиться252007-05-13 18:53:14
:fie: :0: :bb:
НЕ зможете!!!!
Я від вас втічу, і від...
Поделиться262007-06-08 14:04:09
на наступний день доходить така звістка, що ремонтника, котрий ремонтував ліфт було вбито самим ліфтом!!!! Мене це так налякало, і всіх інших, що ніхто більше не хотів спускатися туди!!!!
Бідненький... і ти, і ремонтник. А як мама тоді відреагувала?
Поделиться272007-06-08 18:38:55
Сказала: вот, блин в этот раз не повезло, на следующий год шлем Богдана в Чечню
Поделиться282007-06-09 13:23:05
Нє... Ми Богдана в Чечню не віддамо)
Поделиться292007-06-09 23:40:43
Чорнобрива
точно)Пусть сидит в Украине,и защищает её
Поделиться302007-06-10 17:38:59
А як мама тоді відреагувала?
Я Мамі нічого не казав!!! Гиии...!!! Щоб не хвилювалась!!!
Пусть сидит в Украине,и защищает её
Типу ви мене в армію посилаєте???