ПорохіКо

Объявление

Допоможемо тваринам. https://www.animalprotect.org/ Кому небайдуже - звертайтесь в ПП

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Табори... не конц, не піонер, а просто літні чи зимові :)

Табори... не конц, не піонер, а просто літні чи зимові :)

Сообщений 31 страница 53 из 53

Опрос

Ваше ставлення до таборів...
позитивне: нові знайомства, відпочинок - це ж весело!

64% - 11
ну коли вже зовсім немає куди дітись можна і з"їздити..

11% - 2
негативне: це не відпочинок, а марнування часу...

5% - 1
не маю власної думки з цього приводу

0% - 0
ніколи не був/не була

11% - 2
ну...теж мені питання...табори різні бувають...

5% - 1
Голосов: 17

31

2 Казан
Можно и туда, но как ты будешь без Димы подтягиваться? :D

0

32

думаю й Діму з собою забрати!!! Щоб не було так сумно!!! А підтягуватись...на ДПЮ!!! хаааа...

0

33

KaZantip z);)7
Капец всем на ДПЮ!!!! И нам тоже

0

34

Та у нас ще гірше буде - МСП ще страшніше... Хочу вже на море! (це щоб не було флуду)))))

0

35

Чорнобрива

Чорнобрива написал(а):

Хочу вже на море!

я тоже,так хочу!!!!

0

36

всі хочуть, я в тому числі!!!  а хто куди....хто куди їде???

0

37

У липні я поїду на море з мамою, а у серпні у табір в Карпати, в перервах буду відпочивати на дачі і в Києві)

0

38

Чорнобрива написал(а):

У липні я поїду на море з мамою, а у серпні у табір в Карпати, в перервах буду відпочивати на дачі і в Києві)

Прикольно!!! А ми з Ярославом збираємося перевернути Ілічівськ догори-дригом!! десь з 25 червня!!!

0

39

йой....бачу місто-герой іллічівськ безславно паде перед великим і грозним Яріком

0

40

млін...нафлудякала і навіть не моргнула...тре виправлятись.... слухайте, а хто з нас їздив у зимові табори? бо в назві таке є, а в темці ні сном ні духом...взагалі,цікаво що то екстрім такий, га?

0

41

Квіто4кіна написал(а):

слухайте, а хто з нас їздив у зимові табори?

чого!?!? я писав про мою подорож в Закарпаття!!! Про ЖАХЛИву подорож!!!!

0

42

в цій темці?

0

43

Так!!! В цій!!!!

0

44

Ми з Алею були у ЛОК "Верховина". Природа там надзвичайна, гори-гори, полонини, гірські річки... Нам сподобалось, але що неприємно вразило, так це те, що нас обікрали одні дівчатка і не возили на обіцяні екскурсії. Зокрема я так хотіла піднятись на Говерлу!!!  :butcher: падлюки! Зате ми пройшли хрешення в гірські туристи, покорили Пушкар і Безвидну))) фото будуть пізніше

0

45

Збулась моя давня мрія- відвідати табір в Карпатах :imsohappy: збулась навіть з бонусом, бо табір в Карпатах + присутність найкращої подруги= незабутній, кульний відпочинок :girl:  і хай він був не таким,як мріялося, але тим не менше залишив спогади про себе:свіже гірське повітря, від якого запаморочується голова;шум гірської річки і хиткий підвісний мостик над нею;сонце, що заломлюється райдугою в кожній крапельці ранкової роси;втома гірських походів в переміш із враженим поглядом широко відкритих очей;пришвидшене серцебиття від захвату і навантаженняжспокій вечорового сонця, що останніми промінчиками цілує вершечки гір,безліч розмов про вічне і незначне, гуцульска говірка навколо,миттєвість почуттів і їхня перманентність, творчість, закарбовування спогадів у пам'яті і фотографіях...гори подарували мені наступну мрію- повернутися до них знову...

0

46

:bravo: Аааахххх... :acute: ....мені так сподобались твої слова....класссссссс :bravo:

Отредактировано KaZantip z);)7 (2007-08-20 15:33:25)

0

47

:biush2: дякую,Бодь...

0

48

А мне понравился Питер. Классный город. Зимний дворец, Царское село, "Аврора", выстрелы петропавловской пушки. и такое странное ошушение, будто ты у нас, а все таки что-то не то.

0

49

Класно тебе!Я очень давно мечтаю там побывать!Но ты кажется так и не ответил с кем ты там был!!!!

0

50

А меня кажись и не спрашивали. Я ездил с дедом, и это одна из причин почему мне так понравился отдых. Никто не грузит, никуда зря не тянет( мой дед был в питере раз 15, так что все достопримечательности мы посетили только ради меня), интересно расказывает во время прогулок. Не то что родоки

0

51

Пітер-давня мрія моїх батьків...ну і звісно частково моя...Стас,а фоти будуть?

0

52

Будут, но мой интернет работает отодня в день все хуже и хуже, мне нужно время.

0

53

Думаю, доречно буде оживити цю темку. Тим паче, що цьогорічні таборові мандрівки будуть певно остінніми в наших життях. Ділимось планами=))) Хто куди збирається сього року?

0

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Табори... не конц, не піонер, а просто літні чи зимові :)