ПорохіКо

Объявление

Допоможемо тваринам. https://www.animalprotect.org/ Кому небайдуже - звертайтесь в ПП

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Листівки з відпочинку

Листівки з відпочинку

Сообщений 1 страница 30 из 32

1

Любі друзі...гггг...думаю, багато з нас вже нагострили лижі на море, в гори, в табори, до бабусь чи кудись деінде...так?...ну так я і знала, шо так...так от...ця темка зроблена спешіал для того, шоб тут ми ділились враженнями про свої поїздочки і пригоди...або хоча б планами про них...хто чим могєт))) тутка мона кудати фотки,привіти однокласничкам з далеких закордонів і все,чим ви хочете поділитись стосовно літнього відпочинку...впєрьод і с пєснєй :so cooll:

0

2

Завтра (тобто вже сьогодні) зникаю за межі цивілізації на термін, трохи більший від тижня, в пн прийти не зможу, тобто я так і не побачу свої оцінки  :crying: згадуйте мене, есемесьте =) приїду, викладу фото з випускного...

0

3

Чорнобрива
не бойся,не забудем!!!!

0

4

будем писати листи "мєлкім почеркам"))))

0

5

Завтра о 5 ранку їду на зустріч сонцю, піску, морю і засмаглим хлопцям). Мобільного зв"язку зі мною не буде десь так до 22 липня) Всім добре відпочити!

0

6

Будем скучать...

0

7

Чорнобрива
спасибо,тебе тоже хорошо отдохнуть,и конечно загореть)))))

0

8

ТААААк,народ!!!!до мене дійшла оперативна інфа що нещодавно із далеких закордонів повернулась Юля!!! і ми вимагаємо від неї детальний звіт про те,як вона проводила свій час "владі от Родіни"...вимагаємо купу вражень і фоток!!!!!

0

9

Вибачайте,але я щось не можу їх відправити... :pooh:

0

10

I L A
надо Юля,народ требует))))))

0

11

ага!!!!ага!!! а то прохлаждалась там,а з народом подітились щастячком не хоче...ай-яй-яй :nonono:  ;)

0

12

Квіто4кіна
вот мы приедим с отдыха и тоже расказывать ничего не будем!!!!!!!

0

13

Маринка,ты и так уже всё знаешь!

0

14

В суботу утром я сваливаю в Севастополь. Наконецто!

0

15

2Vlast,
гарного відпочинку...бажаю привезти додому купу вражень,яксравих спогадів і вірних друзів...ну і, звичайно, не забувати про старих :)
аааа я їду в  містичне місто САТАНІВ...час вапасатись часничком,осиновими кілочками і валеріянкою.... :O  :D

0

16

Тебе подарить пентаграму и реглан Dimmy Burgir что б тебя за своего приняли?

0

17

ггггг....а давай))))) :dwarf: як думаєш буде личити?))))ПС, тік бажано, щоб мене прийняли за свою а не за свого ;)

0

18

Я вже повернулась з Болгарії, дуже сподобалось. Зараз в Києві, але ненадовго)

0

19

Я только что из севастополя, а в четверг уже в Питер

0

20

А я была в Черногории!Очень понравилось.Но я уже давно вернулась и теперь сижу в киеве!Так хотела скинунуть фотки,но они слишком большые!Чорнобрыва,а с кем ты была в болгарии?В лагере или с родителями?И куда ты еще собираешся етим летом?Я очень хотела в лагерь в Болгарию,но меня не пустили!!!!

0

21

В Болгарії була з мамою, у інтернаціональний табір хочу поїхати у наступному році. А в табір їду завтра, в Карпати, до 18) Чорногорія - це класно! У мене нещодавно брат там був)

0

22

І моя сестра зараз там.У минулому році вона провела там майжет 3 місяці!Як я їй заздрю!У наступному році хочу(точніше мрію) поїхати у грецію чи на мальту,наприклад як настя з натою їздили у цьому році.Я так хотіла поїхати з Юлькою в чорногорію у цьому році,але всі путівки розкупили,а в болгарію мене чомусь не пустили!!!

0

23

Пан Руслан написал:
hi dear classmates!!!!!
right now i am in twickenhem(london)
havin fun getting drunk and so on...
i am writing in eglish becouse here no russian buttons on the keyboard(sorry)
the onliest problem here is that there nio nice girls(shit!!!!! and even no one in the city,they all have crocodile faces!!!)
sorry i have to go(and get drunk....))))       
best wishes Ruslan

Я ему слегка завидуюю, а кому не охота в англию?

0

24

Что б детки раньше времени не спились и не скурились, вот потому и не пускают :D

0

25

Ну да...Но я не собиралась спиваться и скуриваться!Ето не справедливо!Я вобще ни разу не была в лагере!

0

26

but frankly speaking i am allreasdy fucked up hear, hear so fucken polite people ya have to say thank YA,PLEASE ,HELOO AND SO ON... 10 TIMES IN THE SHOP
sorry im gonna play tennis now, so riht ya latter

0

27

Питер рулит. Вот это классный отдых. мне очень понравилось, только эрмитаж это просто не-буду-говорить-что. Нудно, долго и так далее, зато теперь есть фотка на фоне "Авроры"

0

28

Класно!А с кем ты туда ездил?

0

29

В пятницу вернулся из Закарпатья. Мне очень понравилось. Посидел бы там еще. Очень быстро пролетело время(((

0

30

А я сегодня приехала с Затоки. Было очень классно! Сначала думала, что будет скучно, с родителями всё-таки. А потом нашла себе друзей и время очень быстро пролетело. Так не хотела уезжать! В следующем году обязательно опять поеду!

0

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Листівки з відпочинку