ПорохіКо

Объявление

Допоможемо тваринам. https://www.animalprotect.org/ Кому небайдуже - звертайтесь в ПП

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ПорохіКо » Ігри і приколи..чи то пак пришпили » Будемо знайомі:Японський варіант

Будемо знайомі:Японський варіант

Сообщений 1 страница 25 из 25

1

гиг...складіть своє ім'я з японських літер
A- ka
B- zu
C- mi
D- te
E- ku
F- lu
G- ji
H- ri
I- ki
J- zu
K- me
L- ta
M- rin
N- to
O- mo
P- no
Q- ke
R- shi
S- ari
T- chi
U- do
V- ru
W- mei
X- na
Y- fu
Z- z
Цвєткова Аліна вікторівна- Chiarirukuchimemoruka Katakitoka Rukimechimoshikirutoka
ги...це ж яким тре мати паспорт, щоб все вмістилось?))))

0

2

Петренко Станислав Игоревич-Nokuchishikutomemo Arichikatokiaritaariru Kijimoshekurukumiri

Ну и устал я это писать

0

3

Да,впадло...но:
Дяченко Юлия Леонидовна-Tefukamirikutomemo Fudotakika Takumotokitemorutoka
  P. S.-а как же тогда на китайском?

0

4

Кажеться я теперь понял почему у них самих такие короткие имена :D

0

5

2I L A,
ну що,Fudotakika, ти все ще хочеш у Китай?))))

0

6

Да,  Katakitoka, думаю она имеет повад еще раз поразмыслить

0

7

ой...Стас, тобі треба було народитись в Країні сонця, що сходить...Arichikatokiaritaariru...ржунімагу... у мене то хоч читається... та й у Юльки ніц так...але у тя ШИК!!! :lol:

0

8

:biush2: Дрозд Богдан Сергійович------------>>>>>>> Teshimozte Zumojitekato Arikushijikizumorudomiri :biush2:

0

9

Сосницька Ольга Олександрівна  - Аrimoaritofuchiarimeka Motajika Motakumearikatoteshikirutoka
Фуххх.... перевіряти не буду!

0

10

Гострий Дмитро Вікторович-JIMOARICHISHIKIFU TERINKICHISHIMO RUKIMECHIMOSHIMORUKIMIRI.
ДА,не хотел бы яродиться в Японии!!! :D

0

11

Temo fumodo meikatochi chimo jimo chimo arimirimomota ???------>>> як Ви гадаєте, що я написав??? ( написав англійською, за допомогою алфавіту)

0

12

Сам расшыфровуй свой шыфр,шпион! :lol:

0

13

Блин, у меня с Димичем самые прибацаные имена в японском

0

14

Вони не прибацані...вони типу аристократичні...то мабуть китайські варіанти Максиміліанів і Валеріанів :P ...так шо пишайтесь

0

15

да,имена тупые

0

16

Та ну,Дім...на засмучуйся..ми тобі якийсь імператорський титул забацаєм-будеш ти аристократичний китайський імператор))))
До речі,Бодя я розшифрувала твій пост...ось тобі моя відповідь:
Fukuari,ki  shikukatata meikatochi))) katote meirikachi kazumodochi fumodo?

0

17

:) :) Meirikachi kazumodochi fumodo? Shikukatatafu, Ki Temotochi meikatochi...Chirikushiku meikaari arimo aririnkatta rimotatakitekafuari...Ki motatafu meikatochi chimo arikuku katata molu Fumodo :)  :)

0

18

А можно с переводом писать?плиз! :)

0

19

Кстати не зря династии называються Минь, Тан и так далее

0

20

:D 2власт
а ты прикинь:династия JIMOARICHISHIKIFU TERINKICHISHIMO RUKIMECHIMOSHIMORUKIMIRI.

0

21

ггггг...ото б круто їхнім історикам-літописцям :lol:
2Бодя...здаюсь....вичерпались мої лінгвістичні здібності...а що ти тамка написав?

0

22

KaZantip z);)7 написал(а):

Meirikachi kazumodochi fumodo? Shikukatatafu, Ki Temotochi meikatochi...Chirikushiku meikaari arimo aririnkatta rimotatakitekafuari...Ki motatafu meikatochi chimo arikuku katata molu Fumodo

Really, I don't want...There was so smal hollidays...I only want to see all of You :)

0

23

KaZantip z);)7
Ну ты монстр))

0

24

я ради прикола посмотрел ,все переводить было лень,но имя мне понравилось--shidoaritakoto
прикольно звучит :lol:

0

25

подобається кажеш...окі-докі...так тя й буду називати

0

Вы здесь » ПорохіКо » Ігри і приколи..чи то пак пришпили » Будемо знайомі:Японський варіант