ПорохіКо

Объявление

Допоможемо тваринам. https://www.animalprotect.org/ Кому небайдуже - звертайтесь в ПП

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » те, що повсюди

те, що повсюди

Сообщений 1 страница 30 из 52

1

Щойно передивилась повно реклами по телебаченню поки намагалась включити комп,який як назло не включався півгодини.
Зробила висновок,що хочеться поговорити про рекламу: на телебаченні,на бігбордах,в метро та на всьому тому що я не назвала. Все таки трапляється серед цього всього інформаційного мотлоху дійсно цікаві варіанти,іноді навіть вражаюче оригінальні.
Отож,давайте висловлюватись:
яка реклама вам подобається? яка ні?
яка реклама просто виводить з себе,а яка змушує сміятись?
найнесподіваніше місце де можна побачити рекламу і ви саме там її і побачили?
можна навіть фото такої вдалої реклами.

0

2

Мне нравиться реклама нового оператора..
там где"мені треба тебе бачити....".
такая прикольная......а не нравиться...ну незнаю....наверное Диджус...там где олени поют...

+1

3

Я всегда перся с реклам пива Стелла Артуа. Действительно оригинальные рекламы

А бесит меня так много рекламы, что ее просто бессмысленно перечислять

+1

4

мну теж подоб "мені потрібно тебе бачити"...романтично так :girlinlove:
а ше рульна реклама про БЛА-БЛА-БЛА-БЛА ВІСКАС :lol:

0

5

Vlast
много рекламы вредно для здоровья!!!!!
міністерство охорони та здоров'я попереджає!!!

0

6

Мне нравится рекламы лайфа. Всегда очень оригинальные. Так же нравилась реклама Оболонь, старая, когда там все друг другу улыбаются, здороваются. И конечно же реклама ДиДжус...

0

7

Ой, очень ржачная реклама нового телефона самсунг, где батя врывается в комнату к дочери, а у нее в постели парень...

0

8

Согласна. Также очень красивая реклама Самсунг, где мужик фоткает все в форме сердца, а потом отправляет это своей любимой. Так романтично..... :heart:

0

9

А мені подобалась реклама Київстара "Є покриття" !!!

Ненавиджу рекламу "Екотела"!!!

0

10

Ой да, эта тупая собака да очковтирательство насчет дешевизны

0

11

А меня  бесит голос этой тётки!!

0

12

А старые рекламы тоже очень смешные и прикольные.

0

13

Например

0

14

Например, когда пьяный мужик приходит домой с ящиком пива и с маленькой ёлкой, и втирает жене, типа она потом вырастет.

0

15

а про Рондо це ж вААбще...скажіть, а це будинок №8......................................................................................................................НІ.........................................................................................

0

16

А про мужика, которій весь день икает, а его жена говорит что его кто-то вспоминает!

+1

17

Та не, про икание меня не поперло

0

18

Мне нравиться реклама Honda Civic. Там где хор изображает разные звуки,когда она едит

0

19

Мне она кажется нудноватой

0

20

Ну чому?? Вона мені теж подобається...цікаво, а там підставлені звуки чи це вони насправді так роблять?

0

21

KaZantip z);)7 написал(а):

а там підставлені звуки чи це вони насправді так роблять?

Мне кажеться наполовину.
А я просто обожаю рекламу, пива Черниговского про шаги. (Неважливо як ви робите свій крок: вперед, назад, вгору, вправо, просто стоячи на місці....)

0

22

Да,мне она тоже нравиться. Девочки,а кому нравиться реклама БОНЖУР? ;)

0

23

Та бонжур это так пошло, я такого вот не понимаю :D

А черниговского действительно интересная реклама, правдивая, если так можно выразиться

+1

24

Мне нравится реклама БОНЖУР. Она не пошлая, она красивая. Ну наверно только для девочек...

0

25

Маринка написал(а):

KaZantip z)7 написал:
а там підставлені звуки чи це вони насправді так роблять?Мне кажеться наполовину.
А я просто обожаю рекламу, пива Черниговского про шаги. (Неважливо як ви робите свій крок: вперед, назад, вгору, вправо, просто стоячи на місці....)

ага....такая красивая реклама....чисто украинская!!!!!супер)))
а бонжур тоже ничё так....мальчики--симпатюлечки)

0

26

Маринка написал(а):

Мне нравится реклама БОНЖУР. Она не пошлая, она красивая. Ну наверно только для девочек...

Згодна.... Це от реклама Маккофі була реально збочена, а Бонжур лише еротична  :rolleyes: я її ніколи не перемикала, такі чоловіки  :biush2: а що ще треба жінці для щастя? солодке і чоловік

0

27

Ще класна реклама якоїсь страхової компанії була.
Там жіночка а-ля "типова блондинка", сідаючи в авто, випалково штовхнула машину, що стояла попереду. Від поштовху чоловік у ній заїхав пикою у хот-дог, так що вся мармиза у кетчупі. Жіночка заглядає у віконце і волає на всю вулицю  :)
І ще реклама авто: "бездоганне виконання". Затамовує подих.

Отредактировано Чорнобрива (2008-01-11 14:48:34)

0

28

да,эта реклама действительно класная

0

29

Чорнобрива
да,крутая реклама!!!!)))

0

30

Очень прикалывает реклама Акс-эффект:
- Ні, ти не спізнився, це в мене годинник поспішає.
- Мене так заводять твої шкарпетки...
- Ти втомився? Хочеш я тобі зроблю масаж?
- Вона тобі ніхто?! Ну добре, я тобі вірю.
- Розкажи мені про комп"ютери.
- У мене до тебе одне питання: можна до нас приєднається мою подружка??

0

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » те, що повсюди