ПорохіКо

Объявление

Допоможемо тваринам. https://www.animalprotect.org/ Кому небайдуже - звертайтесь в ПП

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » Все навпаки...

Все навпаки...

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Напевне в кожної людини, хоч раз таке в житті було, що вона б подумала: " Була (був) би я чоловіком ( жінкою) то я б ......." ..... А що саме ??? Що саме ти б зробила ( зробив) ??? Яким (якою ) чоловіком ( жінкою ) хотіла (хотів) ти бути ??Яка б мала бути зовнішність.. характер....погляди...хоббі...чим би займались по житті ???

0

2

Если бы я была мужчиной я бы наверно была футболистом. Все знают,что я люблю футбол.  :D

0

3

Если б я был женщиной? А черт его знает, в принципе мое мнение что мужиком быть лучше  :cool:

А вот если это что-то вроде "стать женщиной на один день" а потом снова обратно, то это уже ржачней, можно ярко подзагнаться

0

4

Vlast написал(а):

А черт его знает, в принципе мое мнение что мужиком быть лучше

Может и да. Я даже иногда думаю, что хотела бы быть мужчиной потому что у них проблем меньше. Не в плане то, что они не рожают и т.п, а в плане что они проще ко всему относяться

0

5

Маринка написал(а):

они проще ко всему относяться

Ти не права, Марінка=))) Невже ж ти думаєш, що думати, куда пішли мамонти легко?! Сором тобі :tongue:
Гм...От, якщо я б була чоловіком то я б була точно саме таким : У мене б було на всі 100% добрі очі .. колір не головне , головне щоб вони випромінювали доброту ... Бо що ти можеш сховати за словами .. то ніколи в житті не заховаєш в очах .. Вони показують все що в тебе на душі .. показують яка ти по суті людина ...
Вдягалась я б завжди зі смаком . .і в мене б було завжди гарне взуття .. і ніколи в житті воно б не було брудним ...
Я б ніколи не ображала б дівчат ні словом ні будь - чим ...
Робила б робити сюрпризи , масенькі .. просто так .. навіть маленька відкриточка чи кульна смс можуть комусь підняти настрій на весь день .. Ніколи б не забувала дарувати своїй коханій людині квіти .. і не тільки на 8 березня, день закоханих , і день народження ....На 1 квітку гроші завжди знайшлись би ..
Моє хоббі було б щось таке на грані можливого , де можна відчути адреналінчик ;) ..може то б було швидка їзда чи лазання по горах :) ..
А зрештою,може на хвилю і хотілось стати НИМ, але назовсім  не хочеться, краще бути НЕЮ.. бо досить тільки уявити як голитимешся кожен день, то вже перехочується=)))  звичайно хлопці знайдуть більше недоліків у бутті дівчиною, але... краще все-таки бути слабкою статтю і знати в чому твоя сила   .. а ще краще вміти бути тим, ким ти народився

0

6

Так, мамонты, ну это уже не справедливо.
Меньшая визуальная эмоциональность не означает что мужчина не может сильно чуствовать.
Та и относиться ко всему просто не получаеться.
В конце концов ты своим примером небось намекаешь на переживания от интимных отношений, то в них девушки безусловно более эмоциональны, но существование не ограничиваеться одним лишь этим, и во многих других вопрос мужчины намного больше беспокояться чем женщины

0

7

Vlast
Да, ты в некотором смысле прав. Я согласна, женщины более эмоциональны и переживают они всё гараздо тяжелее чем мужчины. Приведу банальный пример когда парень с девушкой растаются, и как бы они друг друга не любили, если вообще любили, и парень быстрее забывает эти отношения, а девушка очень долго мучается, особенно внутри. Также парни относяться проще к началу семейной жизни, в то время как для девушки это большой шаг. Могу привести еще много много пример такого отношения у мужчин

0

8

Наверное так, в тоже время мужчины более серьезно относяться к работе. к выполнению своих мужских обязаностей

0

9

Ну от не треба. В роботі чоловіки і жінки давно вже рівноправні.  Навіть більше - жінок вже не приваблює буття вічно вагітною мамусею великого сімейства. Вони прагнуть визнання.Емансипація там і все таке.Тим паче, що за статистичними данними менеджерами в успішних великих компаніях є переважно саме жінки.

0