ПорохіКо

Объявление

Допоможемо тваринам. https://www.animalprotect.org/ Кому небайдуже - звертайтесь в ПП

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » *Увага,УВАГА,Увага!!!*

*Увага,УВАГА,Увага!!!*

Сообщений 1 страница 23 из 23

Опрос

Чи ходіти б ви в наступні вихідні поїхати на пікнік в Пущу-Водицю???
Так,звичайно,всіма руками за!!

62% - 5
Не знаю,мені ліньки щось робити...тим паче з класом

0% - 0
Швидше так,ніж ні,але не знаю чи буде змога

37% - 3
Ні ,не хочу

0% - 0
Голосов: 8

1

Люди,люди люди...!!!))
Після уроку історії в п"ятницю,коли Людмила Петрівна  з ностальгією в душі розповідала про їх пригоди з класом...мені стало так сумно що з нами нічого навіть трішки схожого не траплялось...Хоча ця ідея зародилась вже давно,ае ДАВАЙТЕ ПОЇДЕМО НА ПІКНІК,а краще на шпшлики)) десь на природу,краще кудись подалі,наприклад в Пущу-Водицю!!Кажуть,тоді можна їхати на траивайчику через ліс...романтика..Я думаю,було б непогано це зробити прямо на наступні вихідні..,тобто 19.04 або 20.04...Взяли б з собою якісь ігри,наприклад,бадмінтон,монополію,приготували в щось смачненьке...Хоч би було б що пригадати!!

Отредактировано Yulia.ua (2008-04-12 12:55:24)

+1

2

Справді, Людмила Петрівна так зворушливо розповідала, що мну стало дико-дико сумно, що ми не маємо таких спогадів=(((( Давайте це виправляти=))) Мабуть найкраще буде 20.04, щоб домовитись, хто що бере, куди саме їдемо, на скільки, і зрештою, щоб всі змогли вмовити батьків ( до речі, треба буде вмовляти всім класом, якщо когось не відпускатимуть=)))
ПС. Чи може влаштуємо екстрім - повідключаємо мобілки і гайда?!=)))))))))

+1

3

Думаю,що обійдемось без екстріму..)) :crazyfun: Ми ж все-таки вже у 10- му класі...Ну,я думаю,що в школі про все домовимось,бо деяктм нашим однокласникам просто не вистачає часу :playful:  :rofl:  :question:  зареєструватись на форумі чи проводити тут активну діяльність...((

0

4

Я за! только не хотелось бы сильно далеко ехать...Но надо чтобы весь класс поехал а не 5 человек

0

5

Ну,ВЕСЬ КЛАС точно не поедет...Я думаю,будет хорошо,если 10 человек поедет,а если 20-так вобще супер!1Я уже представляю,как мы жарим шашлычки,пьем вино...)) и играем  в бадминтон....Надеюсь,вы не обламаете мои мечты??? :'(  :glasses:

0

6

Нужно сказть об этом всем. А то одни знать будут, другие нет. Но хотели бы вы чтобы все поехали??Я бы например не хотела бы чтобы некоторые девочки с нашего класса ехали...

0

7

Ну,чесно говоря,я тоже...Но говорить будем всем,а там уже пусть решают...Они ведь тоже наш клас.(пусть и не лучшая его часть)

0

8

Давайте решим когда. Можна в след среду, тогда никто не скажет  что он не может, ведь это будний день. Я бы не сильно хотела на этих выходных и я думаю у многих тоже не получится...

0

9

А я думаю,что "многие не захотят в среду..."я лично за выходной...скорее ,суботу..

0

10

Почему не захотят  в среду??Мы же должны были учиться...

0

11

Ну в итоге,мы вроде б ыидем в среду...слава БОгу,вобще идем..Кстати,собираем по 30 грн (в фонд мероприятия)

0

12

І ше розшукуємо бажаючих взяти з собою всілякі штуки на кшталт простирадел, рештіки для грилю, бадмінтону, м'яча, твістеру=))))
ПС. Список речей потребує доповнення. Бажаючим відгукуватись тут.

0

13

Sorry...я сьогодні в школу не пішов :(...захворів....я здам моней в понеділок! можна ??

0

14

Можна=)))
ПС. А в яку це ше середу ми йдемо? Хіба не у вівторок?! o.O

0

15

Во вторник!!Юлька перепутала...Нужно взять монополию,как в прошлый раз, по-моему Юра брал...

0

16

Агумсь=))) І покривалка - халабуду будем будувати=))))

0

17

Серьёзно???

0

18

Да ,и сдаем  по 35 грн!!!Кто не знает..

0

19

ЮЛЯ
сколько уже денег сдали?

0

20

Мдя, пікнічок вийшов кульний=))) :cool:  Почастіше б нам так збиратись=))))) :surprise:

0

21

Да,но к сожелению наш класс можна собрать только раз в год...

0

22

Не будемо такими песимістами - попереду ше один незапланований вихідний=))) До речі, є ідейка поїхати в Пирогово :P

0

23

Привет!Так что с пикничком в последний день учебы?По сколько мы скидываемся и кто идет?

0

Вы здесь » ПорохіКо » Життя after school » *Увага,УВАГА,Увага!!!*